2022 için Ankara 3+1 Daire Boyama Fiyatları

FB IMG 1625214428504 Ergün Dekorasyon

Evinizin Havasını değiştirmek istiyorsanız veya Evinizin Boyaya ihtiyacını olduğunu Gösteren 6 işaret yazımızda yazdığımız gibi Daire Boyama için bir arayışınız var ise, muhtemelen boya işleri ile ilgili birçok boya badana sitesine denk gelmişsinizdir.

Gerçeği Yansıtmayan Fiyatlar

Bir çok boya işleri yapan sitelere baktığımız zaman, 3+1 Daire Boyama Fiyatı 1200-1800 tl arasında yazdıklarını görürüz. Her nekadar gönülden geçen fiyatlar bunlar olsada maalesef bu fiyatlar gerçeği yansıtmamaktadır. Siz kendileri ile anlaştıktan sonra sizden extra ücretler talep edeceklerdir.

Tavan boyatmak için extra ücret, kapıları boyatmak için extra ücret, tamir ve rütüşlar için extra ücret, kaliteli boya istiyorsanız ayrı ücret talep ederek, sizi çıkmaza sokacaklardır. Biz başta hangi fiyatı sizle konuştuysak iş bittiğinde aynı ücreti isteriz. Eğer kiracıysanız, ev sahibine teslim edecekseniz o zaman ucuz boya, detaysız işçilik yapıp teslim edecekseniz durum o zaman farklı olur.

images 1 Ergün Dekorasyon
3+1 Daire Boyama Fiyatları

Güncel Fiyatlar İçin 05365803391 numaralı hattan bizi Arayın

Aşağıdaki Tabloda 3+1 Daire Boyama Fiyatlarını paylaştık. 3+1 Daire Boyama Fiyatlarımız .

Güncel Fiyatlar İçin 05365803391 numaralı hattan bizi Arayın

daire Tadilat Fiyat Listesi Ergün Dekorasyon
Daire Tadilat Listesi

Sizde ev boya badana fiyatları ne kadar? Yada boya badana ustası nereden bulurum diyorsanız hem usta hem firma olarak sizlere profesyonel hizmet vermekten gurur duyarız!
2021 yılı ortalama 100 m2 daire için boya badana fiyatlarımız Yukarıdaki gibidir. Ankara içinde dairenizi, evinizi, binanızı, ofisinizi ve varsa villanızı uygun fiyatlara boyuyoruz. Aşağıda tüm sorularınıza cevap vermeye çalıştık lütfen okumaya devam ediniz!

Ev Boyama Fiyatları Ne Kadar?

Öncelikle şunu söylemekte yarar var, bir dairenin boyama fiyatı evin boş veya dolu olmasına göre değişiklik göstermektedir. İlk kriter budur. Eğer ev boşsa boya badana işleri fiyatı daha uygun olacaktır. Dolu ise eşyaları toplamak, içinde eşya olan dairelerde çalışmak ve kamflaj yapmak zamanı etkilediği için fiyat biraz daha pahalı olacaktır .
Ankara içi 3+1 Daire boyama fiyatı kısa bir süre için malzeme+işçilik dolu daire için 3.500 TL boş daireler için 3.000 TL dır. Bu fiyatın içine aşağıdaki uygulamalar dahildir.
Koruma: Dolu daireler için eşyaların ortaya toplanması hışır ve naylonlarla örtülmesi ve çeşitli kamuflaj işlemleri (dolu daireler için)

Tamiratlar: Mevcut Tavan ve duvarlardaki tamiratların yapılması

Tavan Boyama: Tavanların 2 kat plastik tavan boyasıyla boyanması varsa kartonpiyerlerinde boyanması. (TEK, Permolit tavan boyası ile)

Duvar boyama: Duvarların istenilen renklere su bazlı silikonlu tam silinebilir boya ile 2 kat boyanması. (filli boya, dyo, marshall, polisan gibi markalar)

Taksit Seçeneği varmı : Tüm tamirat, tadilat, boya badana işlerinde kredi kartına 12 Aya Varan Taksit imkanı sunuyoruz.

Kalan Boyalar Ne oluyor : Dairenizi boyarken artan boyaları size bırakıyoruz.

Hangi semtlerde iş yapıyoruz?

Bahçelievler, Çankaya,‎ Beşevler, Beytepe, İncek, Çayyolu, Bilkent, Maltepe, Akdere, Aktepe Keçiören Batıkent, Demetevler, Yenimahalle, Etlik, Kurtuluş, OR-AN Çankaya Yıldız, Sıhhiye ve Yaşamkent semtlerinde daire içi boya ve dekorasyon işleri yapmaktayız.

Not: Bu fiyatlar kesin olmamakla birlikte farklılıklar gösterebilir. Kesin ve net boya badana fiyatları için mutlaka yer ve iş keşfinin yapılması gerekmektedir. 7/24 iletişim numaramızı arayarak ücretsiz tasarım, keşif ve maliyet hesabı hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Yukarıda verilen boya badana fiyatları sadece Ankara merkez için geçerlidir. Verilen boya uygulama fiyatı maksimum 100m2 ve 3+1 daireler için geçerlidir. Daha geniş ve tamiratları fazla olan dairelerin boya badana fiyatları değişiklik gösterebilir. Daire boyama ve ev boyanmasında kullandığımız malzemeler 1. sınıf polisan, marshall, DYO, Filli Boya, Fawori gibi isim yapmış boya markalarının su bazlı silinebilir boyalarıdır.

Bu yazımızda şunlara cevap vermeye çalıştık;
Ankara boya badana ustası, Taksitle boya badana, Ankara boya badana fiyat, 3+1 ev boyama fiyatları, ucuz boya badana Ankara., Ankara Kaliteli boya ustası, boya badana ustası

yorumlar

Yorum bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir